Stad Parijs

Hulten

We staan voor een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en streven ernaar om iedere gast een heerlijke middag of avond te bezorgen.

De geschiedenis van Stad Parijs gaat terug naar de tijd van Lodewijk Napoleon. Aan het einde van de 18de eeuw heeft hij een zandweg aangelegd tussen Tilburg en Breda en lag hij hier met zijn mansschappen ingekwartierd. Voor zover wij hebben kunnen nagaan heeft deze uitspanning altijd de naam “Stad Parijs” gedragen. Sinds 1953 is het restaurant in het huidige pand gevestigd. Het groeide in deze jaren uit tot een begrip in Tilburg en omgeving.

Brasserie Tof

Oirschot

Even iets anders, dat is waar Brasserie TOF! voor staat. Even ertussenuit, tijd voor jezelf en lekker eten en drinken. In ons monumentale pand aan de Rijkesluisstraat in Oirschot zorgen onze toffe medewerkers er graag voor dat iedereen zich welkom voelt. De authentieke sfeer en warme tinten wisselen we af met een modern-industriële look. Loop eens binnen en ervaar zelf onze warme gastvrijheid!

Bastronomie

Mierlo

Bij kookstudio Bastronomie worden kooklessen, kookworkshops en cursussen patisserie gegeven. Op de kookstudio maar ook bij u thuis aan huis (thuiskok).
Advies bij het opstarten van een restaurant of invallen als kok in een restaurant in geval de kok ziek is behoren tot de mogelijkheden.

 

U kunt bij ons terecht voor een kookles of kookworkshop geheel naar eigen wens.
We gebruiken heerlijke verse ingredienten uit eigen tuin bij de kookworkshops en kooklessen.

Boelaars Zalencentrum

Raamsdonksveer

Onze locatie leent zich perfect voor uw privé of zakelijke gelegenheid.

Een feest, bruiloft, diner, jubileum, vergadering of lezing? Voor elke vraag hebben wij een antwoord op maat. Een klein of groot gezelschap, wij hebben altijd een passende zaal tot een maximale capaciteit van 350 personen.

Heeft u een evenement op uw eigen locatie? Dan zijn wij tevens uw partner voor party- en bedrijfscatering van aankleding tot diner. Op culinair gebied werken wij met vers bereidde producten in een eerlijke keuken. Wat u wenst, is wat u krijgt!

BrabantChefs Barbecue en Bufetten

Nieuwkuijk

BrabantChefs staat voor smaakvol genieten. Wij verzorgen graag uw barbecue, buffet of diner op locatie, volledig afgestemd op uw wensen. Heerlijk eten en drinken, een bijzonder stijlvolle presentatie en een gastvrije service staan daarbij centraal. Bovendien realiseren we ook graag een totaalevenement voor u, inclusief alle faciliteiten die daarbij nodig zijn.

Café – Zalen Het Chaamsche Wapen

Chaam

Café ‘t Chaamsche Wapen behoort tot de oudste cafés van de gemeente Alphen-Chaam. De inrichting is geschikt voor alle doeleinden. Het café is een nostalgisch bruin café en is in het jaar 2000 totaal gerenoveerd. In 2006 is de voorste zaal volledig gerenoveerd tot een ‘Bourgondische Zaal’, dit in dezelfde stijl zoals het café met de sfeer van weleer. In 2010 is de theater zaal gerealiseerd. Deze zaal heeft een warme, moderne sfeer.

Sinds kort verhuren wij ook solexen!

Café – Zalen – Beugelbanen De Phoenix

Hank

Bij Café Zalen de Phoenix kunt u terecht voor:

• Vergaderingen
• Feesten
• Personeelsavonden
• Diners
• Reünies

Streekrestaurant De Hofkaemer

Bergeijk

Onze menukaart bestaat voor 80% uit streekproducten, waarvan u in een gemoedelijke huiselijke sfeer kunt genieten, zoals u dat in de Bourgondische Kempen gewend bent. Marnetta maakt van deze streekproducten op eigentijdse wijze over(h)eerlijke gerechten. De menukaart wisselt om de drie maanden.
Daarnaast werken we met seizoensproducten zoals asperges, aardbeien en wild. Wij werken met verse en dus gezonde producten.

Breexz

Tilburg

Trendy hippe stations restauratie met goede prijs-kwaliteits verhouding.
Voor een snelle en versbereide hap, om mee te nemen of om binnen te nuttigen!

Zoekt u een gratis flex-plek, wilt u zakelijk afspreken, of wilt u een sollicitatie gesprek voeren in een ontspannen omgeving, dan moet u eens bij ons binnenlopen. Seeing is believing ! Overtuig uzelf.

Partyrestaurant De Hoefstal

Kaatsheuvel

Partyrestaurant de hoefstal is gelegen aan de rand van kaatsheuvel en op loopafstand van de loonse en drunese duinen en de efteling.

Voor een gezellig familie- of bedrijfsfeest ben u bij ons aan het goede adres. Een mooie gelegenheidvoor een hapje met drankje of een uitgebreid buffet.

Restaurant De Gelagkamer

Oirschot

Welkom bij Restaurant De Gelagkamer in Oirschot, niet alleen het lekkere eten staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook voor een kop koffie, lekkere lunch of een aangeklede borrel bent u bij de Gelagkamer van harte welkom.

 

Gasten een tevreden gevoel geven, dat is wat restaurant de Gelagkamer in Oirschot voor ogen heeft!

Restaurant In ’t Groene Woud

Vught

Restaurant  In ’t Groene Woud is al meer dan 100 jaar het lekkerste rustpunt tussen Den Bosch en Tilburg om eens even lekker bij te komen. U bent bij ons in het restaurant van harte welkom voor een heerlijke koffie, cappuccino of latte met eventueel iets lekkers erbij, zomers een drankje en een hapje op het zonnige terras of een broodje tussendoor maar natuurlijk ook voor een uitgebreide Bourgondische Lunch, een heerlijke dagschotel of een uitgebreid diner.

Restaurant Onze Kerk

Hooge Zwaluwe

Beleef de historie en de gemoedelijke gastvrijheid! Onze Kerk is niet zomaar een restaurant, het is een plek waar u verbinding ervaart en aandacht proeft. Wij proberen elke dag bij te dragen aan mooie momenten … tussen mensen … met smaken … met elkaar en met ons prachtige erfgoed!

Restaurant Partycentrum Remise

Drunen

Voor elke gelegenheid biedt restaurant partycentrum Remise u een op maat gesneden culinaire oplossing, waarbij de echte Brabantse gastvrijheid nog in ere wordt gehouden. U kunt bij terrecht voor bruiloften, personeelsfeesten, recepties,
vergaderingen, familiefeesten, reünies of zomaar een superleuk avondje uit. Wij bieden gelegenheid voor maar liefst 400 mensen, maar ook voor een diner, lunch of brunch bent u van harte welkom!